Subscribe to newsletter

  O nama
  Home  /  O nama
  L’ amour fashion

   

  Septembra 2020. godine naš atelje je počeo sa radom i otvorio vrata za sve ljubitelje kvalitetnih modnih komada.

  Nastao je iz dvostruke ljubavi, prva je dugogodišnja ljubav prema modi, a druga je ta da su upravo tom ljubavlju majka i ćerka zajedničkim snagama pokrenule ovaj brend.

  Svoja znanja i veštine kreatorka Aleksandra stiče u italijanskoj prestonici mode Milanu, gde završava prestižnu svetsku školu dizajna. Tokom školovanja se upoznavala sa raznim dizajnerima i modelatorima. Učila je od crtanja figura do pravljenja sopstvenih kreacija, pažljivo biranih najfinijih uveženih materijala (Italija, Belgija, Grčka, Španija) kako bi vam danas prezentivala naš finalni proizvod kojim se nadamo da ćete biti zadovoljne. Želeli smo da se pobrinemo oko i najsitnijih detalja kako bi se svaka od Vas u našim kreacijama osećala posebno.

  Pod uticajem italijanske mode i filozofije odevanja atelje “L’amour fashion” je razvio četiri stila kolekcija. Devojke i žene koje nose naše kreacije su posebne, jake, samosvesne, ženstvene i senzualne.

  U kolekciji “Luxury” predstavljeni su unikatni modeli, rađeni od ručno ušivanih kristala u kombinaciji sa najfinijim materijalima od čipke ili svile. Obeležja ove kolekcije su sofisticirane linije i forme, originalni detalji i najkvalitetniji materijali.

  “Biznis” kolekcija namenjena je pre svega savremenim poslovnim ženama. Odiše elegancijom i ženstvenošću. Ove kreacije mogu se nositi i u večernjim prilikama.

  “Lifestyle” je kolekcija “za sve”. Tu su praktične kreacije koje se mogu nositi svakodnevno uz ravnu obuću, sandale ali i visoku potpeticu, te se tako mogu pretvoriti u atraktivnu kombinaciju za izlazak.

  Posebno mesto zauzima “Party & Event” kolekcija, rezervisana slavlja, žurke i razne događaje, koje pamtimo kao posebne uspomene.

  Vrhunska izrada, moderan dizajn i kvalitetni materijali glavna su obeležja našeg brenda. Nadamo se da ćete i vi uzivati u nošenju naših komada kao i mi u pravljenju istih za Vas.